Kirjailija Josef Julius Wecksellin nimikkoseura täytti syksyllä 2015 jo 20 vuotta. Muiden toimien ohella seura on ollut hyvin ruokamyönteinen. Kuuukausikokouksiin panimoravintola Koulun Wecksell-salissa kuuluu aina illallinen ja juhlapäivinä eli JJ:n syntymäpäivänä 19.3, ja jouluviikon joulutapaamisessa nautitaan aina kolmen ruokalajin illallinen ja mukana ovat myös avecit. Useimmiten illallinen on nautittu eri paikassa ja seura onkin vuosien aikan testannut liki kaikki parempaa ruokaa tarjoavat ravintolat Turussa. Tyyliin sopi, että 20-vuotisjuhlaillallisella 4.12.2015 Koulussa nautittiin myös laatuisa illallinen.
Teemana oli ”20-vuotiaan ylioppilaan syntymäpäiväillallinen hattumaakarin talossa 1858”. Buffet-pohjainen illallinen rakennettiin tältä pohjalta, niistä raaka-aineista, joita saattoi tuohon maailmanaikaan saada. Esimerkiksi, koska illallista syötiin joulukuun alussa, pöydässä ei voinut olla mitään tuoretta vihannesta, koska sellaisia ei yli 150 vuotta sitten joulukuussa ollut. Varsinaissuomalaisuus korostui, kun buffetissa oli mm. suutarinlohta, rusinamakkaraa ja silettä eli aladobia sekä saariston haukea ja noihin aikoihin erityisen arvossa pidettyä vasikkaa. Jälkiruoassa oli klassisia raaka-aineita, mutta sovitettuna tähän päivään. Ideoinnissa olivat mukana minun lisäkseni Kai Linnilä ja Koulun keittiömestari Ari Lähteenmäki.
Vastaa